Audit Support
Oracle wil nogal eens langs komen om een audit te doen, al dan niet via een Partner. Terloops worden klanten vaak uitgekleed, maar komen daar pas heel laat achter. Wij helpen: En bieden garanties op uw succes.

Support Optimalisatie
Voor bedrijven die écht de support kosten omlaag willen hebben, ook al zegt Oracle dat dit niet kan. Met ons kunst- en vliegwerk zijn ondenkbare resultaten mogelijk.

Interne Audit Service
Eenmalige en reguliere compliance checks, voor een goede nachtrust. Zodat u weet wat een onafhankelijke partij vindt van uw licentie huishouding, en of uw technologie is ingericht om het maximale uit de licenties te halen.

Contract Onderhandeling
Ook de allergrootste bedrijven onderhandelen niet dagelijks met Oracle: Wij wel! Op de voor-of achtergrond ondersteunen wij uw teams, wetende over welke onderwerpen u wel of niet kunt onderhandelen (en hoe uw doelstelling te realiseren is).

Oracle Infrastructuur Advies
Slimme infrastructuren voor hoge beschikbaarheid – met minimale licentiekosten. Gaat u een Oracle omgeving opnieuw of anders inrichten? Denk niet alleen aan de infrastructuur maar ook aan licenties. Wij helpen u om elke mogelijkheid te kwantificeren: Pas dan is uw keuze goed onderbouwd. Ons adviezen zijn goud waard!

ULA Certificatie
Een ULA niet managen en zonder voorbereiding laten certificeren heeft ongekende risico’s,  kost u vaak (nog eens) miljoenen. Daarom is het merendeel van de ULA klanten bijzonder ontevreden. Terwijl dit eenvoudig anders kan, en wij u miljoenen kunnen opleveren.