Oracle-Infrastructure-DesignOm te bepalen of investeringen in Oracle licenties nodig zijn is het allereerst nodig om te weten in welke mate en hoe u de bestaande licenties gebruikt. Vaak kunt u na een optimalisatie de investering beoogde investering beperken en soms zelfs voorkomen.

De kosten van Oracle licenties gaan hand-in-hand met de infrastructuur die een bedrijf kiest. Maar uw SAM partners en inventarisatie tools niet naar uw omgeving vanuit een (licentie)technisch perspectief: Wanneer zij naar uw omgeving kijken hoort u dus alleen welke licentie u nog nodig heeft, en niet welke optimalisaties er nodig zijn.

Omdat wij geen Oracle partner zijn hebben wij geen enkel belang bij iets anders dan uw belang. Met uw gedane Oracle investeringen in ons achterhoofd bekijken wij uw landschap, rekening houdend met belangrijke criteria zoals performance, beschikbaarheid en Total Cost of Ownership. Wij doen dit door samen met u tot een plan te komen om de infrastructuur in kaart te brengen en analyseren, en de (haalbare) optimalisaties te kwantificeren. Pas dan blijkt wat u wérkelijk uit uw gedane investeringen kunt halen, en bent u in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.