Oracle-licensing-teamOracle – Met ruim 30 jaar ervaring zijn onze Oracle consultants experts in de complexiteiten rondom Oracle licenties. Als oud-auditors zijn zij uitzonderlijk goed geïnformeerd over de spelregels, valkuilen en kansen. In hun dagelijkse leven spelen zij een cruciale rol bij het inventariseren van het Oracle gebruik bij grote organisaties, en ondersteunen klanten bij het ondergaan en afhandelen van vijandelijke audits door Oracle. Het doel is om klanten te helpen om een beheersbaar en transparant licentiemodel te verwerven, het software gebruik inzichtelijk te maken en houden.  tegen de beste contactuele en commerciële condities.

Microsoft – Ons Microsoft team heeft jarenlange ervaring in alle aspecten van Microsoft licenties, opgedaan bij Microsoft zelf, audit bedrijven, resellers en distributeurs. Alles bij elkaar hebben zij meer dan 50 jaar ervaring aan boord om onze klanten geheel onafhankelijk te ondersteunen. Of het nu gaat over contract optimalisaties, inventarisaties van software gebruik of het verbeteren van uw commerciële positie tegenover Microsoft: Zij weten snel de vinger op de zere plek te leggen en oplossingen aan te dragen die aansluiten bij uw behoeften.

IBM – IBM is ongetwijfeld een van de meest complexe licentiegevers. Gelukkig houdt onze projectleider zich met niets anders bezig dan IBM licenties. Zelfs in zijn vrije tijd geeft hij trainingen rondom deze materie, in zowel binnen- als buitenland. Hiervoor was hij auditor namens IBM bij een van de 4 grote audit bedrijven, en heeft intieme kennis van de contractuele en praktische implicaties van IBM contracten en het gebruik van de software.

SAP –  Onze SAP projectleider heeft zijn kennis in SAP audits opgedaan bij een van de 4 grote audit bedrijven. In deze rol was hij verantwoordelijk voor SAP audits in de EMEA regio. Als onafhankelijke expert is zijn kennis nu beschikbaar voor alle klanten van License Consulting: Of het nu gaat over licenties, compliance, grote implementaties van de GRC suite of raakvlakken met de Sarbanes and Oxley (SOX) richtlijnen:  Zijn kennis is onontbeerlijk om risico’s te identificeren bij IT- en compliance audits.