daniel-hesselink-software-licensing-expertLicense Consulting is in 2007 opgericht met als doel om geheel onafhankelijk licentie adviezen te geven aan bedrijfsmatige gebruikers van software. De oprichter Daniël Hesselink (1974) behoort met meer dan 18 jaar ervaring tot de meest doorgewinterde experts over dit onderwerp in de Benelux.

Na veel ervaring opgedaan te hebben bij klanten, partners, distributeurs en fabrikanten van software, heeft License Consulting zich het doel gesteld om de ontbrekende schakel in de keten op te vullen: Een vertrouwenspersoon en kennisbron voor gebruikers van zakelijke software, zonder enig belang te hebben bij de in- of verkoop van licenties of software inventory tooling. En: Zonder een rapportageverplichting te hebben aan fabrikanten. Hierdoor wordt geborgd dat bij elk vraagstuk uitsluitend uw belang voorop gesteld wordt.

In korte tijd is License Consulting hét adres geworden voor bedrijven die het vraagstuk van Oracle licenties op de meest efficiënte manier willen controleren. Er wordt echter ook gezorgd voor uitdagingen aangaande merken als Adobe, Microsoft, IBM en SAP. We zijn er voor organisaties die het gebruik en kosten van licenties ten opzichte van het gebruik aantoonbaar op de meest efficiënte manier op elkaar willen afstemmen. Met enige regelmaat is License Consulting spreekbuis tijdens Software Asset Management evenementen, seminars en round table’s. Een korte indruk van onze deskundigheid is terug te vinden in het weblog.